ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΠΕΛΕΣ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MELINA.
Λίμνη Κερκίνη: Βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Σερρών, σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη. Ο υδροβιότοπος της λίμνης προστατεύεται από τη Διεθνή Συνθήκη Ramsar
Οροσειρά Μπέλες: Εκτείνεται 50 χιλιόμετρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Η υψηλότερη κορυφή της αγγίζει τα 2031 μέτρα. Θεωρείται ένα από τα ομορφότερα δασώδη όρη.

 

Αφουγκραστείτε τους ήχους της φύσης

Ο θαυμάσιος βιότοπος της λίμνης Κερκίνης, που προστατεύεται από τη διεθνή σύμβαση Ramsar φιλοξενεί πολλά είδη από σπάνια και προστατευόμενα πουλιά (227 είδη), παραποτάμια δάση χαρακτηριστικής βλάστησης, νούφαρα που επιπλέουν σε έκταση μερικών χιλιάδων στρεμμάτων, ποικιλία ψαριών κάτω από έναν εκπληκτικής ομορφιάς ορίζοντα από τα ορεινά συγκροτήματα του Μπέλες και των Κρουσσίων, που δίνουν στο τοπίο ένα τόνο ανυπέρβλητης γοητείας.
Ο επισκέπτης μπορεί να αδράξει την ευκαρία για εναλλακτική εμπειρία μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων στη φύση όπως παρατήρηση των πουλίων της λίμνης, πεζοπορία σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους, Ιππασία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Λίμνη Κερκίνη, επισκεφτείτε τον Τουριστικό Οδηγό του Νομού Σερρών www.serrestourism.gr


Γενικά για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Περισσότερες πληροφορίες για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ


Προβολή Τα αποθηκευμένα μέρη μου σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους


Αγναντεύοντας τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
Μέσα στο καταπράσινο χωριό του Ακριτοχωρίου Σερρών δίπλα από την πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ , βρίσκεται το Ξενοδοχείο Μελίνα , κατασκευασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές, με όλες τις ανέσεις για απολαυστικές και αξέχαστες διακοπές. Διαθέτει 12 δωμάτια (1 ΑΜΕΑ)με αίθουσα πρωινου/καφέ και room service.
Επισκεφθείτε μας γιατι...
ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
Η περιοχή φημίζεται για τις ποικίλες δραστηριότητες που μπορεί να προσφέρει όπως:
Περιήγηση στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ,επίσκεψη στην μεγαλόπρεπη I.M. Τιμίου Προδρόμου, κυνήγι στα ορεινά του όρους ''Μπέλες'' και πρόσβαση για ορειβατικες εξορμησεις στα μονοπάτια Ε4 και Ε6.

• Πεζοί ή με ποδήλατο επίσκεψη στο ενυδρείο.
• Βαρκάδα στη Λίμνη Κερκίνη και βόλτα με άλογα σε καταπράσινα μονοπάτια.
• Μικρές και μεγάλες διαδρομές:
Επίσκεψη στο ιστορικό "Ρούπελ" και στα ιαματικά λουτρά της περιοχής.
• Τέλος δοκιμάστε τα τοπικά προϊόντα και απολαύστε γεύσεις από βουβάλι και κυνήγι στις ταβέρνες και τα εστιατόρια του τόπου μας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ MELINA”
AKΡΙΤΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ

Τ.Κ. 62043
ΤΗΛ: 23230 71212
ΦΑΞ: 23230 71213
www.hotelmelina.gr

info@hotelmelina.gr

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ